Ha jól stoppolsz...

A bűvész megkeveri egy kicsit a paklit. ezek után elkezdi lepörgetni a kezében a kártyákat, és megkéri a nézőt, hogy mondjon stoppot valamikor. A Stoppnál leveszi azt a paklit amit már lepörgettet és leteszi az asztalra. A pakli maradék részével meg csinálja még 2 x ezt, így kap 3 paklit egymás mellett. A maradék kártyát ami még a kezében van, leteszi az asztalra. ezek után megkéri a nézőt hogy fordítsa fel mind a 4 paklinak a legfelső lapját ami mind egy-egy király lesz.

a titok:
a 4 királyt a trükk előtt ráteszi az ember a pakli legtetejére. kicsit meglehet keverni de úgy, hogy a 4 királyok felülmaradjanak. Ezek után jön a stoppolgatás. Mindegyik stoppnál a slip force-t alkalmazva leveszünk egy egy király, a maradék kártyát ami a 3 stop után még a kezünkben maradt letesszük a többi mellé így kapunk 4 paklit, és mind a 4nek a legtetején ott lesz a király.

Tanács: Érdemes mondani a nézőnek, hogy először a pakli elején aztán a közepén, és végül a vége felé mondja a stoppot, mert különben a végére nem marad kártya a kezünkben és így kicsit nehéz lenne 4 paklit csinálni.
Vidi sajna nincs, de majd lehet, hogy csinálok, addig is ha valami nem érthető írjatok!

gendo2008. ápr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

akos0321

Ez nagyon jó!!

terdemeter

ez jó kis trükk

Kape970420

De sötét voltam, h nem értettem. Túl egyszerű

Kape970420

nemértem

Daneesz2


Én ásszal ismerem, és nem is nagyon így...De attól függetlenül jó.Amúgy én ha trükköt mutatok be, mindig beetetem egy kicsit a nézőt valamivel.Jelenesetben ez is lehet egy olaj és víz magyarázat, amiben a király az olaj, a többi a víz.De minden kis hüly eséget is ki lehet találni, csak izgalmas legyen egy kicsit, és máris nem lesz unalmas az előadásod.

Bocs a hosszú szövegért.

zamer

baalix4

nagyon jó