Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

A bűvész megkeveri egy kicsit a paklit. ezek után elkezdi lepörgetni a kezében a kártyákat, és megkéri a nézőt, hogy mondjon stoppot valamikor. A Stoppnál leveszi azt a paklit amit már lepörgettet és leteszi az asztalra. A pakli maradék részével meg csinálja még 2 x ezt, így kap 3 paklit egymás mellett. A maradék kártyát ami még a kezében van, leteszi az asztalra. ezek után megkéri a nézőt hogy fordítsa fel mind a 4 paklinak a legfelső lapját ami mind egy-egy király lesz.

a titok:
a 4 királyt a trükk előtt ráteszi az ember a pakli legtetejére. kicsit meglehet keverni de úgy, hogy a 4 királyok felülmaradjanak. Ezek után jön a stoppolgatás. Mindegyik stoppnál a slip force-t alkalmazva leveszünk egy egy király, a maradék kártyát ami a 3 stop után még a kezünkben maradt letesszük a többi mellé így kapunk 4 paklit, és mind a 4nek a legtetején ott lesz a király.

Tanács: Érdemes mondani a nézőnek, hogy először a pakli elején aztán a közepén, és végül a vége felé mondja a stoppot, mert különben a végére nem marad kártya a kezünkben és így kicsit nehéz lenne 4 paklit csinálni.
Vidi sajna nincs, de majd lehet, hogy csinálok, addig is ha valami nem érthető írjatok!