Hányadjára húzzam ki?

A trükk nagy hatást ér el. Nem láttam fent és gondoltam felrakom.

Trükk: A bűvész a nézővel választat egy kártya színt. Ezután választat egy számot. Megkérdezi a bűvész hányadjára húzza ki a zsebéből és lám sikerül is.Igen ez varázslat.

Magyarázat:
Bűvész megkeveri a paklit és titokban megnézi és megjegyzi a legalsó lapot és zsebre rakja a paklit.
Ezután megkér egy nézőt, hogy válasszon a négy szín közül.
Amennyiben a néző azt a színt mondja ami a mi lapunk akkor mondjuk rá, hogy rendben legyen ez. Amennyiben nem akkor közöljük, hogy a választott szín kiesett válasszon a maradék háromból. Ezt egészen addig amég el nem érünk a saját lapunkig. Ha a szín megvan akkor mondjuk azt, hogy válasszon a kis és nagy lapok között. Kicsi a 2-9, nagy 10-A-ig. Ha azt mondja kicsi és a lapunk a kicsik között van akkor mondjuk, hogy rendben. Amennyiben nem akkor monjuk hogy akkor a kicsi kiesett marad a nagy. És ugyanezt megcsináljuk még a számmal is. Megvan a lapunk. Elmondatjuk a nézővel, hogy akkor melyik lap is volt amit 'választott':D ? Hányadjára húzzam ki a zsebemből.
Mondjuk 10. Akkor a pakli tetejéről leveszek egy lapot a zsebemben és egészen 9-ig. 10. lap előtt kicsit lehet dumálni, hogy nem mindig sikerül meg stb. és a 10. lapot kihúzzuk a pakli aljáról. És lám ez a választ(a)tott lap. :D

Kovtom2009. júl.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

magictabi

ez jó, csak előadóképesség is kell

Enterpro

Sztem tök jó

akosrex

nem a legjobb :(

kungfupanda

jo

bundas

nagyon rossz!!!

Magican7

nagyon jó!!!XDXD