Hogy került ide?

a trükk:a bűvész fog egy paklit majd a néző húz egy lapot,mikor megjegyezte akkor visszarakja a pakli tetejére. a bűvész feltolja a legfelső lapot majd szól hogy ez volt-e? a néző persze azt mondja hogy nem,és a bűvész lerakja a lapot,és egyet felülről alulra tesz.majd megint feltol egy lapot és a néző azt mondja nem ez volt, ezt a lapot is lerakja.ezt még kétszer megcsinálja.tehát négy lap van az asztalon,a bűvész szép lassan felfordítja az összeset.csodák csodájára ott a kiválasztott lapja a nézőnek,ilyenkor ezt mondja a bűvész:hogy került ide?

magyarázat:a trükk az első lap felmutatásánál történik.mégpedig úgy hogy mikor a néző a kiválasztott lapját a lap tetejére teszi a bűvész titokban felcseréli az alatta lévő lappal.tehát ha most a legfelső lapot toljuk fel akkor egy idegen lapot lát a néző.és mikor lehúzzuk akkor nem a legfelső lapot húzzuk hanem az alatta lévőt,úgy hogy hüvelyk ujjunk a kiválasztott lap végén van,és elkezdjük tolni lefele a felső lapot.mikor már majdnem odaért a paklihoz akkor gyorsan lehúzzuk a kiválasztott lapot és máris az asztalon van a lap.

Mr.magicman2010. márc.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

terdemeter

amit én ismerek trükköt(már ne haragudj)sokkal jobb és összetetteb inkább azt haqsználom igaz nem szoktam azt se gyakran

Mr.magicman

amikor az első lapot feltolod,majd lehúzod akkor nem azt húzod le hanem a néző lapját.meg ezt háromszor megcsinálni nem szükséges,de így látványosabb.ha még most sem érted akkor írj!

terdemeter

én tudok egy iesmi trükköt ami kicsit összetetteb de ezt nem nagyon értem h mér kell megcsinálni 4szer meg h kerül a néző kártyája oda
mer ha felül van egy idegen kártya alatta meg a néző kártyája akkor ha azt alulra rakjuk és utána még megcsinjuk 3 szor akk hogy kerül oda a kártya???
lehet h én vagyok a h***e?
lehet h én vagyok a hü**