Hosszúpulcsis trükk

Bűvész: Megkeveri a paklit, és felhúz a néző egy lapot a pakli tetejéről.megnézi,és visszateszi a pakliba ahova ő akarja. Utána a bűvész megkeveri a paklit megint, és a legfelső lapot megnézi, és azt mondja: igen ez a te lapod!
És a lapot leteszi az asztalra.
És megkéri a nézőt megint, hogy húzzon egy lapot. Megnézi és megkérdezed az volt-e a lap? Mondja ugye hogy nem mert hogy is lehetne, és felfordítja az asztalon a lapot, és láss csodát ott a lap!
Hogyan is kell:Előkészületek: keresünk 2 ugyanolyan lapot, az egyiket becsúsztatjuk a pulcsinkba, a másikat meg a pakli tetejére tesszük!
A Trükk: Ugye az elején hamisan keverünk, tehát úgy hogy a legfelső lap maradjon annak, amit odatettél. És akkor felhúzza, megnézi, beteszi a pakliba és megkevered(de ugye megkeverheti ő is) és akkor a legfelső lapot leteszed az asztalra, és ez már csak elterelés, hogy húzzon még egy lapot, és nézze meg az volt-e az, mert amig ő nézi meg minden te a pulcsidból kicsúsztatod a lapot, és egy kicsit behajlítod a lapot úgy hogy a kezedet begördítve beleférjen, és akkor amikor nyúlsz az asztalra a lapárt, akkor azt felhúzod de a másikat mutatod ami ügyesen a kezedben volt. És itt a varázslat. Amit asztalra tettél lapot azt meg gyorsban amíg mutatod csinálsz valamit, remélem nem okoz gondot a végén ez a csekély feladat.

Köszönettel: Muffin12

Bocs a hosszú szövegért, de máshogy nem lehetett elmagyarázni.
Saját szerzeményű trükk, és arra kérlek hogy olvasd el az egészet ha érteni akarod.
Sok sikert!

Muffin122009. nov.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

david092003

igaz

Ally

Jó trükk, csak lehet tudni, hogy van valami a pulcsi ujjában.

zozo456

még nincs

kellebotond

veszek egy pulcsit :)

kellebotond

ez jó