Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

Bűvész: Megkeveri a paklit, és felhúz a néző egy lapot a pakli tetejéről.megnézi,és visszateszi a pakliba ahova ő akarja. Utána a bűvész megkeveri a paklit megint, és a legfelső lapot megnézi, és azt mondja: igen ez a te lapod!
És a lapot leteszi az asztalra.
És megkéri a nézőt megint, hogy húzzon egy lapot. Megnézi és megkérdezed az volt-e a lap? Mondja ugye hogy nem mert hogy is lehetne, és felfordítja az asztalon a lapot, és láss csodát ott a lap!
Hogyan is kell:Előkészületek: keresünk 2 ugyanolyan lapot, az egyiket becsúsztatjuk a pulcsinkba, a másikat meg a pakli tetejére tesszük!
A Trükk: Ugye az elején hamisan keverünk, tehát úgy hogy a legfelső lap maradjon annak, amit odatettél. És akkor felhúzza, megnézi, beteszi a pakliba és megkevered(de ugye megkeverheti ő is) és akkor a legfelső lapot leteszed az asztalra, és ez már csak elterelés, hogy húzzon még egy lapot, és nézze meg az volt-e az, mert amig ő nézi meg minden te a pulcsidból kicsúsztatod a lapot, és egy kicsit behajlítod a lapot úgy hogy a kezedet begördítve beleférjen, és akkor amikor nyúlsz az asztalra a lapárt, akkor azt felhúzod de a másikat mutatod ami ügyesen a kezedben volt. És itt a varázslat. Amit asztalra tettél lapot azt meg gyorsban amíg mutatod csinálsz valamit, remélem nem okoz gondot a végén ez a csekély feladat.

Köszönettel: Muffin12

Bocs a hosszú szövegért, de máshogy nem lehetett elmagyarázni.
Saját szerzeményű trükk, és arra kérlek hogy olvasd el az egészet ha érteni akarod.
Sok sikert!