Jóslás, vagy gondolatolvasás?

A néző szemszögéből:
Fog a bűvész egy papírt és egy tollat. Ráír valamit a papírra és odaadja a nézőnek összehajtogatva. Majd elkezdi kevergetni a kártyát. Megkéri a nézőt, hogy mondja majd amikor akarja, hogy STOP ameddig Ő pakolja lefele a lapokat. Elkezdi lefele pakolni a lapokat, majd a néző mondja:
-STOP!
A bűvész megáll, és huzat a nézővel egy lapot (pl: káró 7). Most a bűvész megkéri a nézőt, hogy nézze meg a papírt amit a trükk elején kapott. És a papíron ez áll: Káró 7. Lehet, hogy egy mentalistával van dolgunk? - kérdezik a nézők...

Kellékek: egy darabka papír, egy toll, egy csomag kártya, és némi kézügyesség

Előszőr is nézzük meg az első lapot (titokban), legyen mondjuk Pikk király. Írjuk rá a papírra. Csináljunk egy hamis keverést, ami abból áll (ebben az esetben), hogy a felső lapot békén hagyjuk, tehát nem keverjük el. Amikor ez van, emeljünk egyet úgy, hogy a kisujjunkat beteszük a két bucka közzé úgy, hogy a lapunk felett legyen, majd szorítsuk össze a paklit, így előről nem látszik, hogy ott az ujjunk. Pakoljuk gyorsan lefele a lapokat, és amikor a néző mondja, hogy STOP, akkor lemeljük azt a részt ami a kisujjunk fölött van (lehetőleg egybe), és a néző a Mi lapunkat fogja lehúzni a másik buckának a tetejéről. A végén pedig megnézetjük vele a "jóslatunkat". Bocs a hosszú szövegért, de csak így sikerült érthetően leírnom.
Remélem tetszik! Ha valami nem tiszta, kommentbe kérdezhettek!

Tippek: a hamis keverésnek a Riffle Shuffle "False" változatát ajánlanám mert nagyon látványos és eltereli a figyelmet a lényegről. Amikor betesszük a kisujjunkat, lehetőleg ne álljanak körbe, ha ez megtörténne, szorítsuk a paklit a hasunkhoz, így nem nagyon látszik az ujjunk.

Videó: Amint tudok (Pénteken) teszek fel, és kommentbe linkelem.

PLCsubi2012. dec.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

PLCsubi

Kérdezném, hogy ennyire nem tetszik a véleményem?

magictabi

ez semmi! kicsit sem feltűnő hogy leveszel a csomagból 20 kártyát miután a néző mondja hogy stop... miután a néző leállított, eg kártyát sem tehetnél le!!! gondolom saját trükk mert nagyon ratyi, már bocs!

PLCsubi

Következő trükk: Három a magyar igazság!

Kösz, hogy tetszett!

bb255

Egész jó!
:)

PLCsubi

Írjatok kommentet!

PLCsubi

http://www.youtube.com/watch?v=R6tlmRArRk4

PLCsubi

Itt a videó: www.youtube.com/watch?v=R6tlmRArRk4

PLCsubi

Ne legyetek lusták elolvasni! Szerintem ez egy jó trükk! A videóban pedig figyeljetek majd.