Láthatatlan szál készítése

"Láthatatlan" szálat és hozzá tartozó kellékeket bűvészboltokban is lehet kapni, de magunk is készíthetünk néhány száz forintból. Nincs másra szükségünk, csak egy szokványos harisnyára, és máris hónapokra el vagyunk látva vele. Ha belevágunk a harisnyába, könnyen ki tudunk húzni belőle egy szálat, ami első látásra egybefüggőnek tűnik. Amint engedünk egy kicsit a feszességéből, kiderül, hogy sok apróbb, kifejthető szálból áll. Érdemes világos felület előtt próbálkozni, mivel így egyetlen szálat is viszonylag jól láthatunk, és nem fogjuk elveszteni rögtön a kihúzás után. Amint a szál sötétebb felület elé kerül, eltûnik a szemünk elől.

Evoid2007. jan.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

dizajnoszolika

hát ja srácok,a harisnyás megoldás iszonyatgyenge szálat eredményez,papírkártyánál,nemhogy plasticnál..azzal inkább névjegykártyát lehet lebegtetni,az elég könnyű...

ottokarD

mert a levitáció érintés nélküli reptetést jelent(gondolom én:D)

daveka

Egyébként cimkének miért van beirvqa hogy levitáció????

szocsy

pesten. Pontos címéhez beírod a googléba hogy figaró bűvészbolt és kidobja a címet

rockerember

hol van ez a figaro bolt?

ottokarD

Így van, a Figaroban van fekete és fehér is!

szocsy

Én is szoktam sima harisnyából csinálni szálat kártyák lebegtetésére. Szinte 2 naponta elszakad, de nem szoktam mindig csinálni, csak akkor ha valakinek megmutatom. Egyébként nemrég jártam a Figaró Bűvészboltba, és a láthatatlan szál ott sokkal jobb,erősebb.

Evoid

Nem tudom, nekem elso probara viszonylag tartos szalat sikerult csinalnom, de idonkent termeszetesen elszakadnak. Buveszboltos lathatatlan szal bizonyara jobb, de ugy tudom, itthon nem lehet kapni sehol.

Vegas

Igen, vettem egy hagymomanyos harisnyat, kiszedtem ovatosan a szalat, es hamarabb elszakadt mint a buveszboltbol a szal, sokkal hamarabb, szinte aliig tartott! Mejk harisnya a legjobb? :)) komolyan kerdezem 100% Nylon, de megis mejk?

Ricsi_4444

de ha szétszedjük a szálat akkor nagyon hamar elszakad ..:S