Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

Ezt a trükköt David Copperfieldtől láthattuk, de más és sok Magyar bűvész is szokta csinálni.
Látvány:A Bűvész felinvitál egy nézőt a színpadra, és megkéri hogy válasszon egy kártyalapot. a Bűvész legyezőszerűen szétnyitja a pakli kártyát,hátoldalukkal fölfelé. A néző kiválasztja a kártyát illetve rámutat a kártyára amit választott. Megkapja a néző a kártyát és a testéhez magához szorítja. És a bűvész ezalatt lerajzolja ezt a kártyát.És amikor megmutatja a nézőknek hogy pikk ász de a nézőnek káró ötöse van. a Bűvész elmagyarázza hogy az csak a legfelső kártya amit lerajzolt. Tehát a bűvész elmagyarázza hogy ez a pakli legfelső lapja. és utána azt mondja hogy a káró ötös ott van a pakliban valahol.a Bűvész egy pillanatra elfordul a nézőtől és utána visszafordul és a rajzból kibúvó káró ötös jól látszik az egyik sarka. És utána egyre jobban és jobban látszik,Végül a rajzolt pakliból kibújik a néző által választott káró ötös. és végül a bűvész leszakítja és átadja a vagyis a nézőnek hogy a rajz igazi és a káró ötös a rajz része.
Megoldás: Elég nehéz elmagyarázni meg elég hosszú lesz elmagyarázom de rövidítve tehát nem részletesen és ha valaki nem érti az nyugottan írjon.
Először is a bűvész tudja hogy melyik kártyát választja a néző mert minden különböző kártyára rá van ragasztva egy káró ötös például. És amikor rámutat a néző a kártyára akkor leveszi szétválasztja a két kártyalapot és átadja a nézőnek. azután a naptár három lapból áll. Az egyes számmal vagyis az egyes lapon lerajzolja a pikk ászt a bűvész és pikk ász fölött egy kis rés van ami nem látszik a vastag fekete vonalnak köszönhetően. Ennek a lapnak a hátoldalán egy egyszerű szerkezet van elrejtve. A bűvész egy vékony zsineg meghúzásával melynek a végén egy karika van és ezt a karikát húzza meg hozza elő a kartonlapocskára rajzolt piros hármast,és olyan szorosan illeszkedik a fő laphoz és a szélei szintén vastag fekete vonallal vannak bekeretezve. és nem látszanak sem a rés sem pedig a piros hármas szélei.És a második lapon már előre le van rajzolva a pik ász és a piros hármas amint már ki van bújva. és amikor átadja a nézőnek a Bűvész akkor két lapot fog meg az elsőt és a másodikat átlapozza és a második lapot adja át a nézőnek. A Hármas lap az üres. És a szerkezettel együtt az első lapot tehát átadja a segítőnek mármint a bűvész asszisztensének.

Ennyi! Ha valaki nem érti, az írjon:halad@citromail.hu