Lid féle

Látvány: A pakli alsó lapját pl. : Kör Ász-t megmutatjuk a nézőnek, majd fel vesszük és bele szúrjuk a pakli közepébe. Ekkor csettintésre a lap előbukkan a pakli tetején, még egyszer meg fogjuk a lapot és meg kérjük a nézőt hogy ő rakja valahova a pakli közepébe, ezután ismét csettint a bűvész és a pakliban a kívánt lap (Kör Ász) hátlapja pirossá változik.
Kellékek: 2 db egyforma Francia kártya lap aminek csak a hátlapja különbözik (más színű), és egy Kék hátlapú Francia Kártya csomag.
Trükk:A paklit úgy készítsük elő, hogy a tetejére egy kék hátlapú kör ászt teszünk, a pakli aljára ugyan azt csak a piros hátlapú-t tesszük. A pakli aljára helyezett Piros hátlapú lapot (Kör Ász) úgy vesszük ki hogy a néző ne lássa a hátlap színét, majd bele helyezzük valahova a pakli közepébe de FONTOS HOGY A NÉZŐ NE LÁSSA A HÁTLAP SZÍNÉT, ha bele szúrtuk akkor csettintünk egyet és a lap a tetején van (ahogy alapból is), ezután a tetején lévő kör ászt kivesszük (ekkor már mindenki láthatja a hátlap színét) és meg kérjük a nézőt hogy tegye bele valahova a pakli közepébe a lapot. Ezután azt mondjuk hogy a kártya hátlap színe csettintésre meg változik, csettintünk és ki keressük a kártyát, aminek máris meg változott a hátlap színe.

U. I. :Bocsi hogy hosszúra sikeredett de hatásos trükk, ja és saját találmány, remélem tetszik!

Lid2012. nov.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

PLCsubi

Már nincs meg sehol :(

Lid

PLCsubi a vidit hova teszitek vagy teszed fel? Am köszi h csináltál vidit. :)

bb255

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ trükk!!!!! :)))))))))

PLCsubi

Csináltunk a trükkhöz egy vidit! Mindjárt fent lesz.

Creeper

Nekem mindenki bevette.

PLCsubi

Szerintem nagyon jó! Érthető volt, köszi! Csak szereznem kell egy másik paklit....