Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

Látvány: A pakli alsó lapját pl. : Kör Ász-t megmutatjuk a nézőnek, majd fel vesszük és bele szúrjuk a pakli közepébe. Ekkor csettintésre a lap előbukkan a pakli tetején, még egyszer meg fogjuk a lapot és meg kérjük a nézőt hogy ő rakja valahova a pakli közepébe, ezután ismét csettint a bűvész és a pakliban a kívánt lap (Kör Ász) hátlapja pirossá változik.
Kellékek: 2 db egyforma Francia kártya lap aminek csak a hátlapja különbözik (más színű), és egy Kék hátlapú Francia Kártya csomag.
Trükk:A paklit úgy készítsük elő, hogy a tetejére egy kék hátlapú kör ászt teszünk, a pakli aljára ugyan azt csak a piros hátlapú-t tesszük. A pakli aljára helyezett Piros hátlapú lapot (Kör Ász) úgy vesszük ki hogy a néző ne lássa a hátlap színét, majd bele helyezzük valahova a pakli közepébe de FONTOS HOGY A NÉZŐ NE LÁSSA A HÁTLAP SZÍNÉT, ha bele szúrtuk akkor csettintünk egyet és a lap a tetején van (ahogy alapból is), ezután a tetején lévő kör ászt kivesszük (ekkor már mindenki láthatja a hátlap színét) és meg kérjük a nézőt hogy tegye bele valahova a pakli közepébe a lapot. Ezután azt mondjuk hogy a kártya hátlap színe csettintésre meg változik, csettintünk és ki keressük a kártyát, aminek máris meg változott a hátlap színe.

U. I. :Bocsi hogy hosszúra sikeredett de hatásos trükk, ja és saját találmány, remélem tetszik!