Mágikus 4-es

A bűvész elővesz négy lapot és megkéri a nézőt, hogy húzzon egyet. A néző maga elé rakja a lapot, majd a bűvész megkérdezi, hogy 9, 12, 15, 18, vagy 21. A néző mond egy számot és te leszámolsz ennyi lapot, három csoportba. Így a felső három lap, most a paklik alján van. Ezután mindegyik paklit keverd meg, keverés felülre trükkhöz hasonlóan. Így az alsó lapok felülre kerülnek. Ezután a felső lapokat felfordítod, és rejtélyes módon az összes négyes. A néző megfordítja a saját lapját, és az is négyes. Ezután a jósolt négyeseket megfogod, és rádobod a néző zsebére. A néző belenyúl a zsebébe, melyben egy kis cetli van, rajta egy számmal - a négyessel. A trükk lényege: a felső négy lap 4-es, és abból a négyesből választ a néző egy biztos 4-est. Aztán az osztogatás. A cetlit meg előre elrejted az áldozat zsebébe. Sok sikert! Kérdéseket a fipemagic@citromail.hu -ra küldheted.

Fipe2007. jan.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Bazsesz

Nagyon nagyon jó kis trükk! :):)
Anyám akkorát nézett mikor megcsináltam, hogy csak na :D

Papa-Roach

ez akkora nagy trükk, hogy nagyon!
nem szeretnék csúnyát mondani, de az sem negatív, hanem pozitív dolog lenne! ez áááhh:D
ez nagyon nagy trükk;)

barna

nagyon jó

Tomi789

ez nagyon zsír de szerintem jobb ha még több mint 21 lapot osztassz szét

kormi

Jó trükk!
És ha úgy vesszed ki a 4 lapot a pakliból, hogy előtte csinálsz 1-2 hamis keverést, akkor még kevésbé fog gyanút a néző.
Sőt ha csak 3 lap közül huzatsz a nézővel, és egyet a pakli tetején hagy, akkor még kevesebb esélye van rájönni a trükk lényegére.

daveka

Ez nagyon jó nekem tegnap tanitották!
És irtóra tecccccccik !!!! :):):):):):)

Törölt tag

Törölt hozzászólás