Megálló kártyalap

Látvány: A bűvész az asztalra helyez egy kártyalapot majd rátesz egy poharat vagy üveget.Az pedig nem esik le onnan...

Kellékek: Két kártyalap,Ragasztó

Preparáció: Hajtsd az egyik lapot félbe (hosszába).És ezt az fél kártyát oda ragasztod a lapra ugy, hogy ki lehessen hajtani a lapot mint egy támasztó.

Előadás: Mutasd meg a lapot és először állítsd fel.Aztán a poharast helyez a kiálló részre.Ami kis kereszt alakot mutat.De ha megnézed a videót szerintem rájössz.

houdini2007. jan.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

khanwars

szertm jo

Tituka099

Gyenge a trükk, gyenge a videó!!! :(

Törölt tag

Törölt hozzászólás

3ll4

ez nagyon látszik, nem jó trükK! ha megnézed a videó ott látszik az üveg alján át a másik lap, szóval naggyon gyenge trükk

houdini

oké

Evoid

Én ezt a trükköt pohár nélkül ismerem, úgy viszont preparált kártya nélkül is működik. Az asztal két vége között ki kell feszíteni egy (pl. harisnyából kiszedett) "láthatatlan" szálat, de nem egészen feszesen, hanem pont úgy, hogy elférjen alatta egy kártyalap. Ezután a lapot kicsit "huzogatjuk" az asztalon, valami olyan szöveggel, hogy ez kell a statikus elektromossághoz, és mikor a "láthatatlan" szál alá került, felállítjuk. A szál így kifeszül, és állva tartja a lapot. A lap tetejére akár egy másik lapot is felfektethetünk. A trükk bármilyen irányból nézhető, csak arra kell figyelni, nehogy hozzáérjen a néző a szálunkhoz.