Megforduló kártyalap

Kellékek: egy pakli kártya

Előadás: A bűvész megfog egy csomag kártyát, és megkéri a nézőt, hogy húzzon belőle egy lapot és jegyezze meg, majd helyezze vissza valahova a pakliba. Ezután megkeveri a lapokat, majd megmutatja a paklit a nézőnek: az általa kiválasztott lap megfordult a pakliban!

Magyarázat: A trükk előtt a pakli alsó lapját fordítsd meg, hogy a teteje nézzen lefele. Amikor a néző kihúz egy lapot és megnézi, helyezd át a másik kezedbe a paklit úgy, hogy közben megfordítod, azaz az egész pakli fejjel lefelé legyen. A néző így rakja vissza a lapot, azaz az már eleve fejjel lefelé kerül a pakliba. Rakd vissza a paklit a másik kezedbe úgy, hogy közben megfordítod fejjel lefelé, keverd meg, majd mutasd meg a nézőnek, hogy csak az ő lapja van megfordulva. Figyelj arra, hogy az alsó lapot ne keverd bele a pakliba, és ne is mutasd a nézőnek a végén, hiszen az is fordítva van.

maffiafia2007. márc.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Törölt tag

Törölt hozzászólás

superstar

ebbe csak az a rossz hogy szart sem érsz el vele hogy a hátadmögött ott forditgatsz meg miden... ezt úgy kéne hogy megfordítod a legfelső lapot így mindkét oldalon a paklninak a hátát látni ...ugyanugy berakja a néző átfordítod és nem nyitod ki addig a fordított lapig a csomagot és megvan fordulva ennyi...nem kell itt a hátadmögött izélni

houdini

A lap megfordítását még a trükk előtt kell megtenni! És egy lapot kihúzatni óvatosan kell!

Sasa-Rider

én ezt több lappal szoktam csinálni főleg hogy ha többen vannak körülöttem, és mondom nekik, hogy jegyezzék meg. és akkor jobban leköti őket a megjegyzése, és van idő előkészíteni a paklit :D

maffiafia

ok, ViDeO, fölveszel msn re ?
tavaszytekercs@hotmail.com

Evoid

Nem jellemzo, hogy a nezo ilyen modon beleavatkozna a dolgokba.

maffiafia

igazatok van, de ha megkéri a néző, h forditsd meg akkor mit csinálsz ?

Evoid

Valoban.

houdini

Nem teljesen pontos a leírás! Csak a pakli kép felőli oldalán található egy lapot kell felfordítani! Minek kettőt???

Evoid

Hasonlo technikaval megoldhato, hogy a nezo szeme lattara osszekeverjuk a paklit, megpedig ugy, hogy a pakli felet fejjel lefele keverjuk bele a tobbi lap koze. A paklit ezutan atadjuk egyik kezunkbol a masikba a hatunk mogott, s hopp, minden lap ugyanabba az iranyba all, semmi sincs fejjel lefele. :)