Nem látom, de tudom, melyiket húztad!

Látvány:a bűvész megkeveri a paklit, majd kinyitja legyezőbe.Az egyik nézővel húzat egy kártyát, majd mondja, hogy jegyezze meg, de a bűvész nem láthatja a kártyát. Ezután a néző leteszi hátlappal felfelé a kártyát, majd félbeemeli a paklit. Ráteszi a kiválasztott kártyát az egyik félpaklira, a bűvész azt a felet felemeli a kezébe, majd a nézőnek elmondja a trükk további menetét. Mikor végzett, a pakli másik felét rárakja az elsőre, így a választott lap a pakli közepébe kerül. A bűvész a lehető legalaposabban elrendezi a paklit, hogy még csak egyetlen kártya egy kicsit se lógjon ki, majd felemeli a paklit maga elé, hátlappal maga felé, és az egyik kezéből a legfelső kártyától egyesével áttolja a kártyákat a másik kezébe, majd amikor elérkezik a kiválasztott lap, akkor megáll. A nézők csodálkoznak, hogy a bűvész egész végig nem látta egyik kártyát se a színével, de a végén mégis kitalálta, hogy a nézője melyik kártyát választotta

A trükk:A trükk folyamán valóban egész végig nem látjuk a kártyák képét. A lényeg csak abban rejlik, amikor a nézőnek elmondod, hogy mit fogsz csinálni.A trükk előtt ráragasztasz egy ragacsot az ujjadra, de ne annyira ragacsos mint pl. rágó, hanem mondjuk gyurma(én azzal csinálom), de csak egy nagyon kicsi darabot, hogy ne trükk közben ne ragadjon rá a paklira xD . Amikor éppen magyarázol, akkor tedd rá a félpaklira(amelyiken van a kiválasztott lap) az egyik kezed, amelyiken van a gyurma. úgy fordítsad a paklit, hogy a néző ne nagyon lássa, hogy ott te valamit bütykölsz, tehát amikor átragasztod a gyurmát a kártyára. Amikor csúsztatod a kártyákat egyesével a másik kezedbe, akkor pedig nagyon egyszerű lesz felismerni a néző által választott lapot, mert (csak neked, a nézőnek nem ) fel fog tűnni, hogy az egyik kártya kicsit mintha "vastagabb" lenne, de ha elérsz ehhez a 2 kártyához, ne feszegesd szét őket, mert én is egyszer úgy buktam le, hogy szét akartam választani a 2 lapot, de a hátsó lap elejére ragadt rá a gyurma, és az feltűnő volt. Érdemes tükör előtt párszor eljátszani, de egyébként nem nehéz.

Magic-king2010. jan.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

MagicDani

gyurma nélkül nem lehet?

tomark

villam

Ez tetszik, tényleg nagyon jó!:D

Magic-king

A látszat csal! nem ilyen nehéz a trükk amiért ilyen hosszan írtam le, csak én ha belelendülök valamibe, akkor próbálom minél jobban végrehajtani:D:Dlécci véleményeket!