Out of this World

Látvány: A bűvész jól megkeveri a paklit, majd kihúzat 2 lapot a nézővel. A bűvész leteszi a lapokat egymás mellé. Az 1ik lap piros, a másik fekete(minden esetben). Majd megmondja a nézőnek, hogy sorban találgassa a lapok színét. Miután elértél a pakli feléhez leteszel újabb 2 lapot, melyek ismét fekete és piros. Ugyan ezt végigcsinálod, majd felfordítod a lapokat, és lám-lám minden lap színe stimmel azzal, amit a néző tippelt.
Gondolom nem érthető, de most elmagyarázok midnent. Ha ez után sem lesz az, akkor: krisztian_101@hotmail.com

Magyarázat: A pakli némi beállítást igényel. A fekete és piros lapoknak 1 stócban kell lennie, tehát a fekete lapok után jöjjenek a pirosak. A pakli első feléből huzatsz lapot, ami értelem szerűen fekete lesz, majd a pakli végéből is, ami természetesen piros. Ezeket lerakod az asztalra, és megmondod a nézőnek, hogy tippelje meg, hogy milyen színű lesz a következő lap. Mond 1 színt, majd a lapot LEFORDÍTVA leteszed oda, ahol az a színű felfordított lap szerepel PL.: Ha a 2 felfordított lap pikk ász és káró ász, akkor a néző azt mondja h szerinte a lap piros, akkor a káró ászhoz rakod, ha szerinte fekete, akkor a pikk ászhoz.
Ezt el kell játszani a pakli FELÉIG, ott pedig felhúzni 2 lapot, ami ismét fekete-piros lesz. A felhúzott és megmutatott fekete lapot most a piros felfedett laphoz kell rakni és fordítva. Végigtippelgetitek a paklit, majd megfordítod és odaadod neki azt a paklit, ahol rendben vannak a lapok. Ezt onnan tudod, hogy azt mondod, hogy kijjebbhúzom a 2-2 felfedett lapot, és e közben megnézed, hogy melyik pakli a jó. A másikban a felső befordított lapot alulra kell tenni, majd azt is megmutatni, és voálá:)
Nem gondolom, hanem tudom, hogy nem volt teljesen érthető, ezért rakok fel egy magyarázó videót, és a kommentekhez pedig egy olyan linket adok, ahol Penguin magic csinálja a trükköt. Javaslom, hogy először magát a trükköt nézzétek meg, és csak aztán a leleplezést, mert úgy egyszerűbb és követhetőbb lesz a dolog.

Papa-Roach2008. febr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

sanya55

nemértem

vivienn

ó de hosszu ez a trükk...de jó:D

PogiMagic

Ismerem a trükköt.A végén a néző nagyot néz.
Nagyon faya a trükk.