Pénz a tic tac-os dobozban

Sziasztok Dávid vagyok, és most a pénz a tictac-os dobozban trükköt mutatom be nektek.
Ez egy nagyon hatásos, látványos, mégis semmilyen gyakorlást nem igénylő trükk. Megpróbálom leírni, de inkább nézzetek videót ott könnyebben megtanulható!
Szóval a trükkhöz kell venni egy tic tac-ot és vágjátok meg úgy a matricát a dobozon, hogy le lehessen a tetejét a doboznak venni, a vágáshoz kést, szikét használjatok, hogy szép legyen a vágás, és ne lehessen észre venni!
Ha ez megvan akkor kell 2 db 5 forintos.
levesszük a tic tac-os doboz tetejét és a külső pereméhez tesszük az 5 forintost és így tesszük vissza a dobozba a tetejét.
így nem látszik elölről, se hátulról az 5 forintos, de a 2 oldaláról lehet látni, szóval azt takarjátok le a mutató és nagyujjatokkal.
így kész a doboz. A másik 5 forintost fogjátok a tenyeretekbe, jó erősen neki ütitek a tenyereteknek a dobozt, így leesik a dobozból a másik 5 forintos.

david.and.the.magic2013. aug.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

david.and.the.magic

Így hogy levezetted értem csak volt egy gondolatmenetem..
A videom alá kiírom hogy csak egy trükk és bocs hogy keményfejü voltam...

david.and.the.magic

Jó elhiszem neked

magictabi

Folytatás: Ne a nevét nézd a webshopoknak, hanem a trükköket!! Szerinted a Figaróban fodrászok meg operaénekesek dolgoznak vagy mi???? Te nem láttál ellusioniston olyan trükköt amit színpadon be lehet mutatni?? Egyébként te miböl gondolod hogy utcai bolt? Vagy hogyha értelmesek akarunk lenni utcai büvészettel foglalkozó bolt!? Én sehol sem találtam olyat hogy az ellusionist az ,,utcai bolt". Azt tudom hogy vannak street trükkök. Akkor most nézd meg hogy mi van még: kártya, levitáció, mentál, pénz stb.... Látsz valahol street magic-et?

magictabi

Hát én nem tudom hogy te hol tanultad ezeket, de ez már nem normális. A büvészetnek 2 nagy ága van: STAND-UP és CLOSE-UP. Lefordítva: SZÍNPADI és MIKRO! Ezeken belül van még jó pár ág, többek között a SZÍNPADI ILLÚZIÓ a stand-upon belül. Olyan nincsen hogy mikro illúzió amiröl beszélsz! Egyébként ajánlom figyelmedbe hogy ne a wikipédiáról olvass, hanem profiknak a blogjáról! Itt is van egy Csirmaz András féle cikk. http://www.csirmazandras.hu/felhivas-a-hazai-buves zekhez-a-wikipedia-buveszet-projekt/#more-1663
Ho sszú,
de szerintem megéri neked! Olyan hogy utcai bolt nincsen!!!! Max. cipöknek meg ruháknak!!! Majd még folytatom, de most mennem kell!!

david.and.the.magic

A bűvészetnek két nagyobb fajtája van:
Szinpadi és utcai bűvészet 
Ez a 2 fajta teljesen eltér egymástól
Ha azt mondom hogy illúzió az beletartozik mind2 fajtába.
Ha azt mondom hogy pl egy nőt aki egy dobozban fekszik félbevágnak
Az szinpadi illúzió de ugye ez a trükk nem utcai
Ha AZT MONDOM hogy egy pénzt beleütök egy tictacos dobozba,
Akkor utcai büvészetről beszélünk,nem szinpadirol beszélünk
Ui.: érdekes hogy van egy olyan utcai bolt hogy :
Www.ellusionist.com ha illuzionista akkor illuzio
Akkor gondolom full nem értenek ehhez...
Nyilván te szinpadinak tanultad az illuziót 
De szerintem lezárhatnánk hogy egymást okositsuk ki.

magictabi

ha nem hisztek nekem akkor próbáljátok meg elérni valamelyik hivatászos büvészt, akinek hini fogtok!

magictabi

Sziasztok! Az illúzió az színpadi müfaj! Amit te csinálsz ebben a videóban azt színpadon nem fogod megcsinálni (ha nem akarsz rosszat magadnak), mert a nézök fele sem fogja látni! Dávid, szerintem ne úgy nevezd a dolgokat ahogy te gondolod. ez most olyan mintha a sajtburgerre azt mondanám hogy milka csoki. sok köze nincs egymáshoz, csak annyi hogy mindekettö ehetö. ugyanez van az illúzióval meg pl. mikromágiával. mindkettö büvészettel kapcsolatos, de de mégis majdnem teljesen más!

rollers: az elsö kommentelönek semmit nem mondtam! nem kritizáltam, az égvilágon semmit nem szántam neki.

rollers

az illúzió szemfényvesztés,(ahogy david.and.the.magic mondta)

nem kell hozzá 30x,60 vagy 100x nagyobb se.az első kommentelő csak az ő véleményét mondta el!  (MAGITABINAK SZÓLT!!!)

david.and.the.magic

Nem attol illuzió az illuzió hogy valami nagyon nagy dolgot csinálsz.
Az illúzió= szemfényvesztés jelen esetben az hogy mintha tényleg beleütöttem a pénz a dobozba amikor ezt vizuálisan tűnik csak így.Nekem a vizuális az illúzió.Nekem ez a meglátásom erről ha neked más a véleményed elfogadom.

magictabi

aaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh!! Ez nem illúzió!!! Ha azt akarod hogy ez egy illúzió legyen, akkor szerezz be egy 30szor nagyobb tic-tacos dobozt, és egy 30szor nagyobb öt forintost! Csak azzal nem müködne a trükk. Amugy csak mondom, hogy engem nem nagyon zavar, csak ahogy látod, az elsö kommentelöd máris valami jó nagy hüly*séget mondott, amit töled tanult!!