Pohárlebegtetés

Látvány:a bűvész megfog egy poharat, elengedi és vajon mit csinál?...Lebeg.

Magyarázat:Az a pohár nem sima hanem papír.Szóval:kivágunk egy kis lyukat az oldalán úgy a közepe fele(Akkorát,hogy a hüvelykujjunk beleférjen.)Ehhez a trükkhöz persze jobb a fehér papírpohár,mint az átlátszó(nekem csak átlátszó volt , de aki így járt, mint én, annak azt ajánlom, hogy alufóliával csomagolja be(én is úgy csináltam))Na folytatom a trükköt:abba a lyukba ugye ha minden igaz belefér a hüvelykujjunk.Amikor ezt a trükköt adjuk elő megmutatjuk az üres kezeinket(akár meg is nézheti a néző, hogy nem ragasztós), felvesszük a poharat, észrevétlenül beledugjuk a hüvelykujjunkat a lyukba, egy ideig ,mintha "hipnotizálnánk"
a poharat, aztán szépen lassacskán elengedjük, de a pohár nem fog leesni, mert a mi pici ujjacskánk titokban benne van a lyukban:)


THE END

Lelo-magic22007. márc.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Mr.Magio

nem megy a videó

Zenon

ez kemény deh...nem értem a wégét h az ujjunk h marad benne :S

fantomas

wz tök jó

PoK3R-Rc22

ez nagyon durva trukk :D

geNo

ez a durva trükk :)

Lali

nekem bejött.akiknek megmutattam azok bevették

Magic17

Én is megcsináltam egyszer és hát rájöttek mert fura volt ahogy a kezemet mozgatom fel és le ugy mozog a pohár is vagy csak béna vagyok x), de amugy nem rossz!

carlos74

ez tényleg elég hmm.... átlátszó . kiszúrni egyből

Papa-Roach

ez télleg naon átlátszó. sztem jobb lenne úgy, ha egy tűvel átszúrnád a pohár nyílásánál "szájánál" a vastagabb rész alatt, és átfűznéd 1 damillal, vagy fehér cérna... és hozzáragasztanád, vagy kötéd az ujjaidhoz.

Törölt tag

Törölt hozzászólás