Repülő kártya

Látvány: A bűvész tenyerére helyez egy kártyát.Ezek után a kártya magasan a bűvészkeze felé emelkedik.Az alatt bármit átlehet dugni.Pl.:kendőt lehet áthúzni alatta.Ezzel bizonyítva, hogy semmi rugú vagy szivacs nincs alatta.

Kellékek: Két kártya

Preparáció: Az egyik kártya két hosszabbik oldalát levágjuk kb 1cm vastagan.Ezeket el is dobhatjuk.Nekünk csak a középső részre van szükségünk.Ennek is a tetejéből egy fél cm-es részt még le kell vágni.Ezt a részt oda kell ragasztani celluxxal a másik kártya közepére.Ha mindkét oldalát meg akarjuk mutatni akkor érdemes pontosan ragasztani.Kész a kellék!

Előadás: Ha a trükköt csak egy embernek mutatjuk be akkor álljunk tőle kb 1m-re.Mutassuk meg a kártya két oldalát.Aztán az az oldal amelyik preparálva van az kerüljön alulra.Ugyebár ugy ragasztottuk a középkártyát, hogy csak a közepe érjen a másik (egész) kártyához.Így van két szabad végünk.Ha ezeket összenyomjuk akkor a kártya eltávolodik a kezünktől.A két rész között lévő lyukon pedig tollat, másik kártyát dughatunk át.Ugy kell a lapot kézbe venni, hogy a kis és mutatóujjunkkal kell majd összenyomni a kiálló darabokat.

Nézd meg a videót többször.(Igaz itt a csávó egy átlátszó papírral csinálja a kelléket, hogy még hatásosabb legyen.)

houdini2006. dec.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Törölt tag

Törölt hozzászólás

Yokko

magasan a bűvész fölé emelkedik? :D hát sztem vagy 3-4 cm re a kezétöl max! am megcsináltam jó volt de csak kamerán kereszül élőben azonnal észreveszik ha 1 kicsit át akarnak nézni alatta...

tama8

Basszus..én megcsináltam sima kártyával de úgy látszik:S valaki elmagyarázná nekem hogy az alsó kártyaát ami tartja hogyan lehet "láthatatlanná" tenni?!?

houdini

Emberek ez már egy kicsit sok lesz! Nagyon régen csináltam még azt a videót! Majd ha valakinek meg van azelküldi nektek...

Smily

engem is :) thefeka@hotmail.com
(olyat ami itt nincs kint)

kezoo

vki tud még vmien tárgyal való levitációt? ha igen akkor vegyen fel msn-en pls: zselemano@fibermail.hu

maffiafia

nekem is jöhet :D
msn : tavaszytekercs@hotmail.com

daveka

nekem is elküldi vki pls msn: daveka@vipmail.hu

garfield94

nekem is elküldhetnéd, ha még szoktál fent lenni a honlapon (azaz ezt olvasod). Hogy küldöd MSN vagy spesziális (:)) e-mail küldő (nagy dolgokat ivszonylag hamar elküld?

Smily

pls nekem is kuldje el vki azt a videot ill leirast