Repülő kártya

Látvány: A bűvész tenyerére helyez egy kártyát.Ezek után a kártya magasan a bűvészkeze felé emelkedik.Az alatt bármit átlehet dugni.Pl.:kendőt lehet áthúzni alatta.Ezzel bizonyítva, hogy semmi rugú vagy szivacs nincs alatta.

Kellékek: Két kártya

Preparáció: Az egyik kártya két hosszabbik oldalát levágjuk kb 1cm vastagan.Ezeket el is dobhatjuk.Nekünk csak a középső részre van szükségünk.Ennek is a tetejéből egy fél cm-es részt még le kell vágni.Ezt a részt oda kell ragasztani celluxxal a másik kártya közepére.Ha mindkét oldalát meg akarjuk mutatni akkor érdemes pontosan ragasztani.Kész a kellék!

Előadás: Ha a trükköt csak egy embernek mutatjuk be akkor álljunk tőle kb 1m-re.Mutassuk meg a kártya két oldalát.Aztán az az oldal amelyik preparálva van az kerüljön alulra.Ugyebár ugy ragasztottuk a középkártyát, hogy csak a közepe érjen a másik (egész) kártyához.Így van két szabad végünk.Ha ezeket összenyomjuk akkor a kártya eltávolodik a kezünktől.A két rész között lévő lyukon pedig tollat, másik kártyát dughatunk át.Ugy kell a lapot kézbe venni, hogy a kis és mutatóujjunkkal kell majd összenyomni a kiálló darabokat.

Nézd meg a videót többször.(Igaz itt a csávó egy átlátszó papírral csinálja a kelléket, hogy még hatásosabb legyen.)

houdini2006. dec.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

csabika6630

Végülis nem trükk, hanem ügyességi akármi!
A pókeresek, meg a crupiék szokták csinálni, hogy a bal kezükbe van a pakli és laponként átmegy a másik kezébe. (kicsit mintha bahjlítanák a paklit és így lövődik ki)
Amugy most lesz egy Bud Spenceres film valamelyik csatornán... és annak a bemutatójába is csinálják. Remélem értelmesen elmondtam :)

houdini

Öööööö...az melyik trükk is?

mmmagiccc

én nem! :S
majd houdini segit!
Sztem ő tud linket.
Cső

csabika6630

Da mit kell csináljak a bal kezemmel hogy átmennyen? :$ Valami gyakorló videot nem tudtok belinkelni?

mmmagiccc

sok gyakorlás!

csabika6630

Lenne egy kérdésem, de nemtudtam hogy hova írjam!
Van az a trükk amikor a jobbkezedba van a kártya és laponként átugrik a balkezedbe! (kártyások, krupiék... szokták csinálni)
Hogy kell megtanulni?

garfield94

Tényleg nagyon jó trükk!
Szöcsy.. te magad ne leplezzd le! :)
Ők meg azért csinálják, hogy mi is megtudjuk csinálni!:)

houdini

Jaja.Az emberek azért jönnek az ilyen lapokra, hogy Bűvésztrükköket tanulhassanak...

mmmagiccc

hogy a többiek is tanuljanak! vagy nem?

houdini

Kösz!