Röntgenszem

Trükk: A bűvész elővesz egy kis dobozt és ad a nézőnek egy dobókockát .A bűvész elfordul a néző beleteszi a dobókockát a dobozba és pl. a 6 van felül és ráteszi a fedőt és odaadja a bűvésznek.A bűvész megfordul és gond nélkül megmondja hogy a hatos van felül.Odaadja a nézőnek hogy vizsgálja meg.

Kellékek: egy egyenlő oldalú kis dobozka+fedő+dobókocka.

Trükk:Amikor a néző a kezedbe adja a dobozt és előre fordulsz a közben a tetejét a doboz oldalára teszed ergo nem a tetején van hanem az oldalán és elfordítod a dobozt.Amikor előrehozod a dobozt a látod az oldalán a számot.
most megkérdezed elöl legyen a doboz amikor megmondod vagy hátul.Ha azt mondja hogy hátul hátraviszed és a fedőt visszarakod a tetejére.Ha azt mondja hogy elöl akkor úgy veszed le a fedőt amikor megmondtad hogy ne vegye észre hogy el van fordulva a doboz.

fiu772011. ápr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

fiu77

Nekem mindeggy hogy csinálod de az a lényeg hogy sikerült :D

fiu77

Hát igen nekem ilyen fekete doboz van benne szines kocka csak akinek nincs :D

magicmester.

Igen ez jó trükk nekem mindig bedőlnek neki, de én nem így csinálom hanem színes kockával és a hátam mögött meg fordítom a dobozt mármint úgy ahogy leírta és az oldalán lesz a tető és előre hozom a dobozt és azt kérdezem hogy megjegyezte e a felsőt és addig megnézem milyen színű hátra viszem a kezem és megmondom azt a szín amit láttam és addig megfordítom a tetőt és előre hozom és leveszem és megmutatom a nézőknek hogy tényleg az-e.

vince09

asszem

vince09

ez a houdini 75-trükkös büvész táskában is benne van!

DMF

Ez nagyon jó.