Snap change

Látvány:
A bűvész a pakli tetejéről elvesz egy kártyát. Felmutatja, ezután ránt egyet és a kártya már más.
Magyarázat:
Mikor elvesz egy kártyát, egyszerre két kártyát vesz el. Mikor ránt egyet akkor az ujjaival az első lapot a második mőgé rakja, ugy, hogy az első a másodikat takarja. (remélem érted)

mmmagiccc2007. jan.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Törölt tag

Törölt hozzászólás

daveka

Nem amikor meglöki a lapot akkor ráteszia hátsó lapot a paklira,igy tünik el ...

Leonardo

Csak kiegészítésképpen:

A kameratrükkök nem tartoznak a bűvészethez!
Azt bárki meg tudja csináni, hogy a kamera látószögén kívül leejti a lapot, ehhez nem kell tudás, csak egy kamera...

A kameratrükkökről és azokat használó előadókról többet olvashattok itt:

http://www.illusiondepo.com/magyar/viewtopic.php?t =4

Dolfi

Ez azért van, mert kameránál meglehet az oldani, hogy eldobod a másik lapot, és akkor csak egy marad a kezedben. De életben ezt nem nagyon lehet kivitelezni, ezért kell a másik mögé "bújtatni". :)

Indigen

Mar nekem is megy ugy ahogy nektek....de Daveka a videon a hatso lap pontosan passzol az elsovel mikor a buvesz eloszor mutatja be,az explanationnal mar nem(kulonos :)

daveka

Ja,mert sokan azt hiszik,hogy a csere után a hátsó lapnak pontosan kell passzolnia az elsővel,de az soha nem fog menni..

Dolfi

Én úgy csinálom, hogy három ujjal megfogom ugyebár a két lapot. A néző felé eső ujjaim azok a mutató és a középső, a felém pedig a nagyujjam. Na most, a mutatóujj az szinte végig mozdulatlan marad csupán annyi a szerepe, hogy foglya a lapokat. A trükköt végül is a középső ujjunk végzi el, úgy hogy egyszerűen magunk felé behajtjuk, úgy hogy a néző által látott vagyis a „felső” lapot behúzzuk a másik mögé. Tehát a mutató ujjunkat egy kicsit felemeljük a kártyáról, hogy a középső le tudja az húzni és eközben egy kicsit segíthetünk a nagy ujjunkkal úgy, hogy a hátsó lapot egy kicsit de tényleg csak egy kicsit feltoljuk így könnyítjük meg azt hogy behúzzuk az első lapot. Így a trükk végén a mutató és a nagyujjunk tartja a lapot a középső pedig tartja azt amit eddig látott a néző. És ha jól csináltuk akkor a hátsó lap nagyjából merőlegesen fog állni az elsőhöz képest úgy, hogy a rövidebbik oldal néz a lap felé és felénk. Szerintem ennél jobban nem nagyon lehet elrejteni. Remélem sikerült segítenem.

Sado

én ott akadok el amikor az eredetileg 1. kártya már hátul van, de onnantól hogyan lehet mögéjerakni pontosan?valahogy elakad a kezemben.

daveka

nincs mit xD

Indigen

aham...asszem ez sokat segitett xD...thx