Söröskupak az üvegbe

Ezt a trükköt a,, Nagy mágusok kulisszatitkai"-ból szedtem, szóval ha még ilyen trükkök megoldását akarod tudni, azt nézd meg.

Előkészület: kell 2 összenyomott kupak, és egy flakon, vagy valami amibe belefér a kupak, és valami kicsi mágneses cucc (legjobb a gyűrű)
Amit a néző lát:  fogsz egy üres üveget, megkocoktatot kicsit a kupakkal, hogy bemutasd igazi, és negyedszerre  nagyot csapsz rá és HOPP! Az érme benne van!
A titok: van mégegy kupak ami eleve benne van, de a gyűrű vagy a mágneses tárgy megtartja ( legjobb ilyenkor a coca-cola flaoin mert annak a papír része vastag és nem átlátszó). Megkocoktatod, d csak óvatosan, nehogy leessen a kupak, de negyedszerre már csapj rá, hogy leessen, a kint lévő kupakot meg tedd a kezedbe. Amíg a nézők nézik, hogy tényleg benne van- e, akár a zsebünkbe is thetjük. Megismételni neg ajánlott, mert akkor látják, hogy beleteszed a kupakot a flakonba.
Hát enyi lenne, ha érdekelnek ilyen,, hatalmas" trükkök, YouTubge- on írhd be hogy : a nagy mágusok kulisszatitkai és kijön.

Enterpro2012. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Enterpro

Bocs a helyesírásért remélem erthető.