Svengali Kártya

1, Felülre ugró lap!

Mutassa meg a csomagot a nézőknek, hogy abban minden lap különböző. A következő pergetés közben kérje meg a nézőt, hogy dugja be az ujját a lapok közé, ezzel állítsa meg a pergetést. Húzassa ki vele a az ujja alatt tévő lapot majd alaposan jegyezze meg és tegye vissza oda ahonnan kihúzta, majd tegye le a csomagot az asztalra. Koppintson rá a legfelső lapra, fordítsa azt meg (egy másik pikk kettes) és csodálatos módon a néző által kiválasztott lap a közepéről a tetejére ugrott!

2. Csupa egyforma!

Mutassa meg a nézőnek hogy a pakliban minden lap különböző. Ezután választassa ki a (Pikk 2-est) majd tegye vissza a helyére. Kérje meg a nézőt hogy válasszon még egy lapot, természetesen az is a (Pikk 2-es) lesz, tetesse vissza a helyére. Ismét mutassa meg hogy minden lap különböző, és húzzon még egy utolsó lapot ami ismét a (Pikk 2-es) lesz majd tetesse vissza a helyére Ekkor magyarázza el hogy ez azért történt mert a pakliban minden lap egyforma, Ekkor pergesse a csomagot visszafelé és abban a (Pikk 2-es ek) fognak látszani!

3. Megforduló lap!

Fordítsa a legalsó lapot a többivel ellentétesen vagyis felfelé, Ezután választasson ki egy (Pikk 2-est) vigyázva hogy ne vegye észre a megfordított lapot! Tetesse vissza a kihúzott lapot a helyére, ezután emeljen úgy hogy a megfordított lap a pakli közepén legyen (KB) Mondja a nézőnek hogy az ön lapja meg fog fordulni egy csettintésre. Kiteríted a paklit és a néző által választott lap megfordul!

Mr.Laci2011. dec.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

hamary_marko

Jók ezek a trükkök!!!

PLCsubi

Jó, csak akkor még nem tudtam mi az a svengali kártya :D

magictabi

PLCsubi: Itt nem a trükkben van a titok, hanem a pakliban: Minden 2. lap egyforma (jelen esetben a pikk2). Minden pikk 2-nek a felső rövidebb végéből levágtak 1 mm-et, emiatt lehet csak pörgetve megmutatni a csomagot. a többit már érteni fogod!

PLCsubi

És a magyarázat?! Mert ide ám az is kell..... Egyébként jó, de nem kell magázva írnod a szöveget, úgy nem annyira jön át az egész (szerintem).

Mr.Laci

Remélem jók a trükkök!?