Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

1, Felülre ugró lap!

Mutassa meg a csomagot a nézőknek, hogy abban minden lap különböző. A következő pergetés közben kérje meg a nézőt, hogy dugja be az ujját a lapok közé, ezzel állítsa meg a pergetést. Húzassa ki vele a az ujja alatt tévő lapot majd alaposan jegyezze meg és tegye vissza oda ahonnan kihúzta, majd tegye le a csomagot az asztalra. Koppintson rá a legfelső lapra, fordítsa azt meg (egy másik pikk kettes) és csodálatos módon a néző által kiválasztott lap a közepéről a tetejére ugrott!

2. Csupa egyforma!

Mutassa meg a nézőnek hogy a pakliban minden lap különböző. Ezután választassa ki a (Pikk 2-est) majd tegye vissza a helyére. Kérje meg a nézőt hogy válasszon még egy lapot, természetesen az is a (Pikk 2-es) lesz, tetesse vissza a helyére. Ismét mutassa meg hogy minden lap különböző, és húzzon még egy utolsó lapot ami ismét a (Pikk 2-es) lesz majd tetesse vissza a helyére Ekkor magyarázza el hogy ez azért történt mert a pakliban minden lap egyforma, Ekkor pergesse a csomagot visszafelé és abban a (Pikk 2-es ek) fognak látszani!

3. Megforduló lap!

Fordítsa a legalsó lapot a többivel ellentétesen vagyis felfelé, Ezután választasson ki egy (Pikk 2-est) vigyázva hogy ne vegye észre a megfordított lapot! Tetesse vissza a kihúzott lapot a helyére, ezután emeljen úgy hogy a megfordított lap a pakli közepén legyen (KB) Mondja a nézőnek hogy az ön lapja meg fog fordulni egy csettintésre. Kiteríted a paklit és a néző által választott lap megfordul!