Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

kellék : egy pakli kártya
A mutatvány lényege : Mondd meg a közönségnek,hogy mágikus szaglással rendelkezel és annak segítségével megtudsz találni egy kártya lapot,amelyet a közönség kiválaszt,és elhelyez egy pakli kártyában.
Magyarázat:Kérj meg valakit a közönségből, hogy húzzon egy lapot a pakliból és jegyezze meg , melyik volt.Tereld el a nézők figyelmét azzal, hogy a kiválasztott személyt megkéred , mutassa meg a választott lapot a többieknek,és hogy vizsgálják meg van-e valamilyen szaga a kártyalapnak.
Titok: Míg a kiválasztott személy azzal van elfoglalva, hogy a nézőknek mutatja a húzott lapot, válaszd ketté a kezedben tartott paklit.Titokban figyeld meg a jobb kezedben lévő köteg alsó lapját és jegyezd meg.Példánkban a pikk király. Most kérd meg a személyt,hogy helyezze a bal kezedben lévő köteg tetejére.Kérd meg ugyanezt a személyt, hogy emelje el . Kettéválasztott pakli felső adagját tegye az alsó alá.Most terítsd legyezőbe a paklit Itt következik a titok:mivel a kiválasztott személy választott kártyalapját az általad megjegyzett alsó lap (pikk király) alá került a pakliba,így az a lap lesz a választott lap,mely a pikk király után következik. Ebben a példában a pikk ász.VAGY Lehetséges,hogy a kiválasztott és az általad megjegyezett kártyalapok nem egymás mellé kerülnek. Ez akkor történhet -bár valószínűsége igen csekély-, ha a kiválasztott személy emeléskor éppen ott választja ketté a paklit, ahová előzőleg behelyezte a lapot. Ekkor a választott lap (pikk ász) a pakli tetejére kerül, azaz terítéskora bal szélső lap lesz.Mikor már meg van a lap tégy úgy mintha szaglásod vezetett volna el oda.