Tally-Ho Kártyák

Láttam hogy a Bicycle kártyáról is van egy kis útmutatás,ezért én kötelességemnek éreztem hogy a Tally-Ho kártyáról is írjak valmit! Persze várom a kommenteket! Bár a Bicycle az egyik legnépszerűbb kártya, a Tally-Ho is a másik legjobb minőségű kártya a világon. Pár lapos trükkökhöz ez a márka a legjobb pl. double lift-et egy kezdő is úgy megcsinál ezzel a kártyával hogy minimális a lebukási esélye! itt van néhány: Tally-Ho No 9:Normál póker kártya OriginalCircle Back. Linoid Finish több színben (piros,kék stb..) Tally-Ho Viper: Akár bicycle black tiger red,fekete alapon csak a jelek színe más (káró,kör-piros treff,pikk-fehér) UV500 Air-Flow Finish. Mini Tally-Ho: Sima No 9 mini méretben

Rodolfo942008. máj.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Dolfi

A "téli hó" :D kártyák megérdemlik, hogy azt mondjuk rájuk, hogy jók. Alapvetően itt is az a felállás mint, a Bicycle kártyáknál, bár ezek másak így tapintásra. De ezt az ember úgy is érzi amikor kibontja. Két féle hátlappal vásárolhatók, ezzel a sima "körös" illetve a "napocskás" mintával. A Viper a félre értések elkerülése végett fekete/ezüst színű. Természetesen legyező nyitásra és egyébre tökéletes. Persze van sok más kártya ami szintén jó minőségű, de maradjunk most ennél! Pár gaff lapot is láttam már, de komolyabb felhozatallal még nem találkoztam.
Jó bűvészkedést!

baalix4

Nagyon tetszik ez a kártya.Vagy ezt, vagy Bicycle ghostot rendelek.Ezzel a kártyávak könnyen lehet csinálni legyezőt meg ieneket?Válaszotokat előre is köszönöm!