Te mit húztál?

A mutatvány:

A bűvész megmutatja a legfelső lapot: kör 5. Lehuzatja a néző elé de megkéri, ne nézze meg. A bűvész megmutatja a következő lapot: pikk király. Lehúzza maga elé. Megkérdezi, hogy mit húzott, válasz:- kör 5-. -Majd a válasz: -Én meg a pikk királyt-. Most a kártyák fölé helyezi a kezét a bűvész és az óramutató járásának megfelelően elmozdítja a kezeit amég azok helyet nem cserélnek. Ezekután megmutatja a lapját, és nála van a kör ötös, majd megkérdezi a nézőt hogy te mit húztál? És csodák csodájára nála van a pikk király.

A trükk:

Először is bízzunk abban a képességünkben, hogy a "Double Lift" egész jó előadói vagyunk. Ezek után szükségünk lesz 2 azonos(színű) paklira. Állítsuk be a 3 felső lapot. Pl: treff 4es, káró 10es, treff 4es. Ezért kell a két azonos pakli, hogy egy ugyan olyan lapot tehessünk abba a pakliba amivel végrehajtjuk a trükköt. Itt a treff 4esek az azonosak(a hátlapuk is azonos). Az első double lift az trükk elején van. vagyis felemeljük a treff 4est és a káró tizest. A néző a 10est látja, majd vissza fordítjuk a lapokat és lehúzzuk a felső lapot. Ami egy 4es. Most jön a következő double lift. Most a 10es van felül és alatta a 4es. Most a néző a 4est látja, megfordítjuk és lehúzza felső lapot ami egy 10es. (persze nem fordítjuk fel a lapot és erre a nézőt is megkérjük. Most előttünk van egy lap és a néző előtt. Helyezzük a kezeinket a lapok fölé. Majd fordítsuk el valamelyik irányba amég helyet nem cserélnek. Lényege a látvány, mintha megcserélnénk a lapokat, de a néző látja, hogy a lapok a helyükön maradnak, hisz a kezünk jóval a lapok fölött van. Miután ez megvolt, egy kis szöveg közepette felfordítjuk a kártyánkat. És csoda történt nálunk van a négyes. Most megkérdezzük: Te mit húztál? És újabb csoda,...a nézőnél pedig a tizes. Mint egy varázslat... :)

Remélem könnyen megérthető a leírás. A trükk saját találmány, remélem tetszik. :) De akiknek bemutajuk biztosan rendkívül ellesznek csodálkozva. Én már próbáltam! :) Jó gyakorlás. Nyugodtan kérdezzetek!

Dolfi2007. máj.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!