Varázspálcából kieső pénz

Látvány: A bűvész fog egy varázspálcát (Ceruza, toll is jó de nekem most volt pálca is :D), a tenyerén ide-oda rakosgatja, majd egyszer csak erősen rácsapja a varázspálca egyik végét a kezére, és ott terem alatta egy érme.

Magyarázat: Az előadás elején már egy érmét (Pl. :10Ft-os) elrejtettünk a bal tenyerünkbe (Sokan ismerik ezt a fogást, egyszerű, de mégis alig fogom tudni elmagyarázni xD. A Nagyujjunk ... párnájával vagy nem tudom hogy hívják azt, szóval azzal oda szorítjuk a tenyerünkhöz. Így ugye tudjuk mozgatni az összes ujjunkat, mármint a nagyujjunkat nem annyira, de azért mozgassuk azt is kicsit...). A bal kezünkkel megfogjuk a (Jelen esetben) varázspálcát és a pálca végével a jobb tenyerünket ütögetjük lassan, mindig más helyen. Egyszer csak magasabbra emeljük a pálcát, és erősebben ütünk a tenyerünkre, majd a bal tenyerünkben elrejtett érme fogásán engedünk, és ledobjuk a jobb tenyerünkbe. Lehetőleg vagy fél másodperccel hamarabb érjen az érme a jobb tenyerünkbe mint a pálca, mert így ha szerencsénk van, a pálca pont az érmére is érkezhet.

Ui. : Ez is saját trükk, egyszóval nehezen tudtam elmagyarázni de ha egyáltalán nem tudtok kijönni az írásomból, akkor csinálhatok vidit.

Hungaryas2013. jún.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!