Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

Látvány: A bűvész fog egy varázspálcát (Ceruza, toll is jó de nekem most volt pálca is :D), a tenyerén ide-oda rakosgatja, majd egyszer csak erősen rácsapja a varázspálca egyik végét a kezére, és ott terem alatta egy érme.

Magyarázat: Az előadás elején már egy érmét (Pl. :10Ft-os) elrejtettünk a bal tenyerünkbe (Sokan ismerik ezt a fogást, egyszerű, de mégis alig fogom tudni elmagyarázni xD. A Nagyujjunk ... párnájával vagy nem tudom hogy hívják azt, szóval azzal oda szorítjuk a tenyerünkhöz. Így ugye tudjuk mozgatni az összes ujjunkat, mármint a nagyujjunkat nem annyira, de azért mozgassuk azt is kicsit...). A bal kezünkkel megfogjuk a (Jelen esetben) varázspálcát és a pálca végével a jobb tenyerünket ütögetjük lassan, mindig más helyen. Egyszer csak magasabbra emeljük a pálcát, és erősebben ütünk a tenyerünkre, majd a bal tenyerünkben elrejtett érme fogásán engedünk, és ledobjuk a jobb tenyerünkbe. Lehetőleg vagy fél másodperccel hamarabb érjen az érme a jobb tenyerünkbe mint a pálca, mert így ha szerencsénk van, a pálca pont az érmére is érkezhet.

Ui. : Ez is saját trükk, egyszóval nehezen tudtam elmagyarázni de ha egyáltalán nem tudtok kijönni az írásomból, akkor csinálhatok vidit.