X a kártyán

Szóval nem tudom a trükk nevét de rögtönöztem:D
A trükk lényege:Odaadod a nézőnek a paklit, ő megkeveri a háta mögött utána szétválasztja és odaadsz neki egy ceruzát és mondod neki hogy kösd össze az átlókat(így "lesz" rajta egy x)utána megint összekeveri és odaadja neked(de mielőtt a trükköt elkezded mond hogy ráírok valamit erre a papírra és(fontos hogy lássák a nézők hogy írsz de azt ne lássák hogy mit)utána összehajtod és odaadod a nézőnek és ahogy előbb leírtam.
A trükk leleplezése: a ceruzában van a trükk!(majd leírom hogy hogyan csináltam)először is kiválasztasz a pakliból egy kártyát és rárajzolsz egy x-et(az átlóit összekötöd, de FONTOS hogy ne szabályos vonal legyen)de ne erősen. Utána már ugye tudod hogy melyik kártya volt az és azt ugye szokás szerint megjegyzed:P utána preparálod a ceruzát (ahogy leírom) és utána jön magától a duma:D

Preparálás:Van egy ceruzád(lehetőleg olyan amelyiknek radír van a végén és le tudod venni)leveszed a radírt a végéről és kihegyezed azt a végét is .szóval lesz egy ceruzád aminek mind a 2 vége ki van hegyezve.Utána az egyik végét ragasztózd be(pillanatragasztóval ajánlom mert az nem látszódik meg mint a többi, gyorsan megszárad és utána nem fog ragadni mint egyes ragasztók)és erre a végére rakd vissza a radírt hogy ne látszódjon hogy ki van hegyezve.Kész is van. Amikor a lapra leírod a kártyát(amin az x van akkor az írós felével írsz rá XD(értelem szerűen)és amikor ráírtad akkor gyorsan , hogy ne vegyék észre a nézők rakd át a radírt az írós felére így a nem írós részével fog "ráírni"a néző a kártyára.Jah és kérd meg hogy NE erősen írja rá , nehogy ne lehessen kiradírozni.
Remélem érthető:D Jó gyakorlást!;)

Trane2008. márc.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Kape970420

nem értem

zolia

nem értem
magyarázd meg jobban plss:))

DanielMorisson

Kedves Trane!

Nincs szükség az író ceruzára. Elég, ha a néző pulzusából mondod meg a beikszelt lapot.

Csak egy észrevétel.

Üdvözlettel: Daniel Morisson

Trane

oda van írva h "NEM TOM A TRÜKK NEVÉT DE RÖGTÖNÖZTEM"

SMI

Nem muszáj kihegyezni mind a két végét!lehet úgy is hogy az elejét(amivel írsz) bekened ragasztóval h ne fogjon.trükk bemutatása előtt beixeled pl.:a kőr 4est!!!nem kell kézben megkeverni,emelni kell,ez a lényeg.nem olvastam végig viszont tom,h kis cetlire előre felírod azt a kártya nevét(pl.:adott esetben a kőr 4est kell itt) amire már csináltál egy Xet!!!!!!Egyébként az a neve hogy KERESZT A KÁRTYÁN!

SMI

Ez a trükk : Gács Judit-Rodolfo így csinálja!

Dolfi

Na igen. Értem. Szóval a néző nem tudja, hogy melyik lapot jelöli meg mivel mindvégig a háta mögött van. Ő csak azt tudja, hogy valamelyikre egy x-et rajzolt. Tetszik! Jó az ötlet!

Trane

És mond azt is hogy a háta mögött!ez is nagyon fontos!szerintem ezt értetted félre

Trane

hali!Pont ez a trükk hogy a néző nem rajzol rá a kártyára x-et.És mielőtt odaadnád (ahogy írtam) a paklit a nézőnek te már tudod hogy meik kártyán van az x és azt írod fel a lapra. Így érted?

Dolfi

Ha az egyik vége a ceruzának, be van ragasztózva, és ezáltal nem ír, akkor hogy tudod odaadni a nézőnek, hogy rajzoljon a lapra egy x-et? Lehetséges, hogy én értelmeztem félre valamit, de ez így szerintem nem nagyon működik.