A bűvészbolha

KELLÉKEK: gyufásdoboz gyufák nélkül, jó bemesélőke :), asztal

LÁTVÁNY: a bűvész megkéri a nézőt, próbálja meg felállítani úgy a gyufásdobozt, hogy le van fektetve az asztalon, kb. félig lehúzzuk a szélén, és a lelógó rész alá a néző tegye oda a mutatóujját, így egy ujjal próbálja meg az asztalra felállítani. Sikerülni fog neki, ezért elbízza magát, és ha felkérjük, még egyszer meg szeretné csinálni. Ekkor a bűvész kiveszi a doboz fiókját, belenyúl a zsebébe, kivesz egy nagy semmit, és azt mondja a nézőknek:
-Ez itt az én hű segítőm, egy kis bolha, és mindent meg fog tenni, hogy feldöntse ezt a gyufásdobozt, ugye, segítőm? Azt mondja:IGEN. Na, most nézzenek, mint a moziban!!!
Beteszi a bolhácskává avatott semmikét a fiókba, és azt visszateszi a skatulyába. A nézőnek ezután sehogy sem fog sikerülni a felállítás, amíg a bolhát ki nem szedjük.

TRÜKK TITKA: Mikor a néző először próbálkozik, a gyufásdobozban a fiók nyílásával felfelé van. Amikor beletesszük a kis semmi-bolhát, fordítva rakjuk vissza bele a fiókot, hogy nyílással lefele legyen. Amikor kivesszük segédünket, visszafordítjuk. :)

SOK SIKERT MINDENKINEK!

Ally2010. ápr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Adamka

Szerintem ez nagyon jó :)

tomark


kutya

hááát na

Ally

Tudom:) de valahol el kell kezdeni:)

tomicsi

és nem sértésből.
:D

tomicsi

ez nagyon kezdő trükk

Mr.Magio

nah nekem rájöttek hgy fordítva raktam eel adobozt :D

Ally

:D

tittyu98

nah rájöttem ez nagyon jóó trükk imádom:D

tittyu98

de a szélasebbik fele nézzen lefele??