Ambitious card, Aktív kártya variáció

Látvány: A bűvész bárhova beteszi a lapját, mindig a pakli tetejére kerül

Kellék: 1 csomag kártya
Trükk: A néző meg is keverheti, meg is nézheti a csomagot!
Először is húz egy lapot pl. pikk 7. Miközben nézi te tartasz a csomag felső lapján egy hídat! Elkéred a lapot és a híd alá berakod a kártyát. Ez elölről úgy néz ki, mintha betetted volna a pakli közepébe a lapot, pedig 2. helyen van.
csinálsz egy double lift-et, és a lap máris ott van felül. visszafordítod a két lapot és csak a legfelsőt teszed a csomag közepébe. pár mozdulat és a lap megint felül van. ha ez kész, akkor elemeled a csomagot két részre és annak a paklinak az alján amelyiken a választott lap van tartasz még egy hídat (hüvelykujjaddal)! a másik kis csomagra lehúzod a pikk 7-et, azzal a kezeddel amelyikben a hídas kártya van feltolod a néző lapját, ezzel egy időben megfordítod a csomagot (úgy hogy a lapok képoldala legyen felül) és a hídas lapot ráengeded a néző lapjára, és még mindig úgy van a csomag, visszatolod a néző kártyáját sé visszafordítod a csomagot. ezután betolod a legfelső lapot a másik pakliba. azt a kis csomagot amelyiken a pikk 7 van ráteszed arra amelyikbe az előbb betoltál egy kártyát!

Bocs, de erről a rutinról nem találtam videót, de ha beírjátok youtube-ba hogy ambitious card revealed akkor egy csomó kapcsolódó dolgot találtok és akár saját rutint is összeállíthattok!

magictabi2013. febr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

BABOS

ÉN VISZONYLAG KEZDŐ VAGYOK, EZÉRT NEM ÉRTEM.

EL TUDOD MAGYARÁZNI.

rollers

jó trükk,és érthető!

magictabi

szóval érthető volt az egész?

PLCsubi

Köszi ez jó trükk :)