Anti Gravity Water


LÁTVÁNY: A bűvész vizet tölt egy műanyag üvegbe. Kiönt belőle egy kicsit, hogy bebizonyítsa, nincs lezárva a teteje átlátszó fedéllel. Meg is mutatja. ez után megbűvöli az üveget:HÓKUSZ PÓKUSZ, meg ilyesmi:) Aztán fejjel lefelé fordítja az üveget, és hopp, nem folyik ki belőle. Fog egy fogpiszkálót, a fejjel lefele lévő üvegbe ereszti, Az látszik, hogy felúszik a víz tetejére, ezzel lehet bebizonyítani, hogy nem dupla falú az üveg. Ezután kiönti a vizet. Vajon hogy csinálta?

TRÜKK TITKA: Szükségünk van egy kör alakú kis műanyagdarabra,ami pont akkora, mint a kupak. Aminek a közepén kis lyukat szúrunk a fogpiszkálóval. Ezt az előadás előtt rejtsük a szervantba. Az előadás elején mutassuk meg a kezünket, hogy teljesen üresek. Amikor körbeadjuk megmutatni az üveget, rejtsük a műanyagdarabot a kezünkbe. Ez után már csak meg kell bűvölni az üveget, ekkor titokban rácsempészhetjük a műanyagot.Ekkor fordítsuk meg fejjel lefelé az üveget és hopp- nem folyik ki (a kis lyukon nem tud a nyomás miatt kicsöpögni). A fogvájót a lyukon keresztül engedjük fel az üvegbe. Amikor kiöntjük a vizet, vele együtt öntsük ki a műanyagot, és lépjünk rá a lábunkkal.

Ally2010. márc.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Corei9

zsírkutya ha egy átlátszó vászont rakunk oda akkor is megy

bicycle

Jótrükk !!! XD

kriszi100

ez jó trükk nekem benne van a kupakban!! XD

Petesz

A szervant csak egy olyan doboz, amely ki van töltve puha anyaggal, ez az anyag arra szolgál, hogyha észrevétlenül el akarnánk valamit \"tüntetni\", mert ha beleejtesz mondjuk egy pénzt, akkor nem csörren meg a puha anyag miatt. A szervant egy olyan doboz, mint egy gyufásdoboz fiókja, csak éppen sokkal nagyobb. 

jotrukk

jó most már lehiggadtam de nincs olyan kupakom

Ally

Hehe nem mindegyikben van, de a videón valami csavarhúzóval szedi ki belőle. Amúgy a szervant egy pici doboz, ami a bűvészasztal aljára van erősítve, vagy valahova el van rejtve, de amúgy ott van a trükkök között. :)

jotrukk

eleinte jó volt de rájöttem amikor kipróbáltam hogy nem az:abban a szar kupakban semmiféle műanyag nem volt a vákum nevű fizikai erő sem tartotta benne azt a rohadt vizet

jotrukk

jó jó
tetszik
csak mi az a szervant kérlek magyarázzzzzzzzzátok el
előre is kösz

Ally

A kupakból tudod a darabkát kiszerelni, rajta van a videón is, elfelejtettem leírni. Bocsi

bundas

diik ..jó trükk.szereztem is ilyen üvegdarabkát:D