Cipőkötés rázásra

amit a néző lát:A látszatnak soha nem szabad hinni! A néző annyit lát a trükkből, hogy a cipőfűződ ki van kötve, te megrázod a lábad ide-oda, s mire végzel a rázással a cipőfűző be van kötve.
kellékek:1 tekercs spárga
             1 db cipőfűző (nem egy PÁR)
             1 db hosszú szárú nadrág amit rá tudsz húzni a cipő felére
trükk:A kiválasztott EGY darab cipőfűző közepére csomózz rá  egy olyan hosszú spárgát ami végig ér a nadrágodon és még egy kicsit hosszabb is lehet. Ezt a "szerkezetet" vezesd végig a nadrágodban úgy, hogy a spárga végén lógó cipőfűző pont annyira lógjon ki a nadrágod alól mint amennyire a valódi cipőfűződ is kilógna ha ki lenne kötve. (ha túl hosszú a cipőfűző akkor egy kicsit tekerd vagy kösd föl a felesleges részét)Most jön a trükk! Természetesen nem ott helyben fogjuk bekötni a cipőnket. A valódi cipőfűzőt kösd be és húzd rá a nadrágod amennyire tudod. Ha nem sikerül annyira, hogy teljesen takarja a bekötött cipőfűzőt akkor vagy keress másik nadrágot vagy más megoldást. :-(
Ha annyira ráhúztad a cipő tetejére a nadrágot, hogy az takarja a bekötött cipőfűzőt, akkor a kikötött fűzőt (ami a nadrágodból lóg ki) húzogasd meg hogy hosszabbnak látsszon. Most (elvileg ha jól csináltad)a nadrágodból kilógó spárga másik felét (természetesen nem azt amelyiken a "hamis" cipőfűző van mert az a cipődnél lóg ki)húzd meg DE ne egyszerre hanem kezd el rázni a cipőd ide-oda és aközben észrevétlenül húzogasd a hátad mögött a spárgát és voálá! A cipő bekötődött!

(Az alábbi videón nem én vagyok ezen a videón tanultam a trükköt ezért ajánlom nektek DE kérlek olvassátok el amit  írtam mert ez segít értelmezni) 

VÁROM A KOMMENTEKET)
             

Buveszvadasz982015. ápr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Buveszvadasz98

https://www.youtube.com/watch?v=5Ekgq9kwgpU

de itt láthatjátok amiről beszéltem

Buveszvadasz98

bocs vmiért a videó nem látszik