Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

Ez saját trükk, de ha már van ilyen, akkor elnézést! Egy kicsit talán hosszú de megéri elolvasni mert hihetetlen hatásos tud lenni, ha jól csináljuk. Inkább haladóknak ajánlott. Sok sikert! :-)

Kellékek: egy csomag francia kártya

Szóval a trükk: A bűvész megkeverteti a nézővel a paklit, majd ő is kever rajta egyet, hogy biztosra menjen. Majd a nézővel elemelteti a paklit, és mondja: "szabadon emeltél, én nem befolyásoltam a döntésedet! " Aztán megkéri a nézőt, hogy nézze meg azt a lapot, ahol elemelte. Megnézi, visszarakja ugyanoda, ahonnan kivette, a bűvész jól átkeveri a paklit, és miközben keveri, nemcsak megmondja a néző lapját, anélkül, hogy belenézett volna a csomagba, hanem ha feldobja a paklit, akkor csak a néző lapja marad a kezében.

Magyarázat: Ez igazából egy nagyon egyszerű trükk. A nézővel megkevertetjük a paklit, majd mikor kész van, a legalsó lapot titokban meglessük, és mi is megkeverjük egyszer. Itt úgy kell keverni, hogy a legalsó lap a legtetejére kerüljön. Ezután a nézővel elemeltetjük a paklit, és mikor elemelte, mondunk neki valamit, teljesen mindegy, igazából csak a figyelmét akarjuk elterelni, mert miközben beszélünk, csinálunk egy Slip Force-t. Ez úgy néz ki, hogy ugye van két fél csomagunk. Az egyik a pakli felső fele, a másik az alsó. A felső félről (aminek a tetején az általunk megjegyzett kártya van) a legfelső lapot gyorsan átcsúsztatjuk az alsó csomag legtetejére, és ha ügyesek vagyunk, és a néző nem veszi észre, akkor azt a hatást kelthetjük, mintha ő ott emelte volna el. Megnézi ezt a lapot, és mikor visszateszi, és mi az alsó félre rátesszük a felső felet, a két csomag közé berakjuk a kisujjunk hegyét. Majd elemeljük a paklit, ahol a kisujjunk volt, ezáltal a néző lapja legfelülre került. Ha nagyobb hatást szeretnénk elérni, keverjük még át a paklit sokszor hamis keverésekkel. Pl: a lapja egyszer a pakli tetején lesz, egyszer az alján, majd megint fent aztán lent és így tovább. Majd ha már a néző megbizonyosodott róla, hogy a lapja teljesen el van keverve, abbahagyjuk, anélkül hogy megnéztük volna a paklit, megmondjuk a néző lapját (mert azt már nagyon régóta tudjuk) és feldobjuk a paklit úgy, hogy a legfelső lap a kezünkben maradjon, és a néző nagyot fog nézni, mikor meglátja, hogy az az ő lapja. Mert ha úgy dobjuk fel a csomagot, hogy csak a legfelső marad a kezünkben, akkor nem látszik, hogy csak a legfelsőt nem dobtuk el, így nagyobb lehet a hatás.

Remélem érthető volt, ha nem értesz valamit: spitzdoriann@gmal.com

Videót majd rakok fel.