Eltűnő érmék

Látvány: a bűvész a kezébe rak pár pénzérmét. Hallani is lehet, hogy csörög. Aztán eltűnik a pénz. Nincs a másik kezében se. Az ingujjában se.

Én a trükkhöz kenguruzsebet ajánlok.

A titok: vegyél pár érmét a kezedbe (legjobb 200-as vagy féldolláros). Az első ujjpercekhez rakd a pénzeket. Mikor raknád át az érméket görbítsd be az ujjaidat, ez által ugyanabban a kezedben marad pénz és szépen csörren. Aztán fordulj be úgy a Nézők felé, hogy azt a kezedet ne lássák amelyikben a pénz van. A pénzeket ejtsd a zsebedbe, ezzel egy időben rázd meg az öklödet. Aztán nyisd ki a kezedet, hogy eltűnt a pénz. a másik kezedet is nyugodtan mutathatod.

Egyszerűbb változata a trükknek: ha közelről csinálod akkor nem ajánlom, hogy a csörgetős módszert csináld. Akkor inkább óvatosan tedd a zsebedbe!

Legegyszerűbb változata trükknek: simán tüntesd el az érmét és nyúlj a levegőbe a másik kezeddel, mintha a levegőből szetted volna elő. Vagy a zsebedbe is "nyúlhatsz érte".

Kape9704202010. ápr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Kape970420

mármint igyexem

Kape970420

és komolyan is gondolom. most egy tic tac doboz manipuláción dolgozom. :) olyasmi lesz mint Soma telefonos műsora

Kape970420

mármint lassan 1 éve bűvészkedem

Kape970420

lassan 1 éve, volt már egy fellépésem (színpadi), két színpadi műsorom van, melyből egyet én állítottam össze, trükköket is találok ki: színpadit is mikro-t is. fő profilom a mikro. ősszel indulok a corodinin mikroval és lesz egy kimittudon való színpadi produkció. erre az oldalra teszek trükköket a kezdőknek a segítséghez, nézegetni is szoktam, de csak kiváncsiságból.

terdemeter

minden trükknél leírod h ő a tanárod am mióta bűvészkedsz?

Kape970420

Holnap veszek Fantasio eltűnő botot a Figaro bűvészboltban.

Kape970420

mellesleg ő a bűvésztanárom.

Kape970420

Szerintem egész jó, Sugár Péter megdicsérte.

Kape970420

:-D

jotrukk

hááááááááááááááát....
jó ez jó ez,csakkkkkkkkkk
nincs zsebem de majd lopok a kengurútól....