Fej vagy írás?

Látvány: A bűvész kitesz 6 darab érmét és megkéri a nézőt hogy dobja a pénzt az asztalra, így néhány fejet, néhány írást fog mutatni. A bűvész hátat fordít és megkéri a nézőt hogy mindig 2 érmét fordítson meg annyiszor ahányszor akarja. Ezután néző takarja le az egyik pénzt és jegyezze meg  hogy fej vagy írás van rajta. És most a bűvész visszafordul és azt mondja hogy a gondolatából kiolvassa azt hogy fejet vagy írást mutat a pénzérme.

Magyarázat: Amikor a néző befejezte a dobást a pénzérmékkel akkor te megszámolod hogy hány érme mutat fejet és ezt megjegyzed és azt is hogy ez páros vagy páratlan szám. Amikor hátat fordítasz akkor a néző bármelyik 2 érmét megfordíthatja ahányszor csak akarja. Ezután mond meg a nézőnek hogy takarja le az egyik pénzérmét és nézze meg hogy fejet vagy írást mutat. Ezután visszafordulsz és megint megszámolod hogy hány pénzérme mutat fejet.
1. Ha a trükk elején az érmék száma páratlan vagy páros volt és most is az akkor a néző keze alatt az írás van.

2.Ha párosról változott páratlanra vagy páratlanról párosra akkor a néző keze alatt a fej van.

Gripen2011. márc.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Dynamo2

nem mindig sikerül

BuvEsz_Krisz

jah , de :D am jó trükk
Én is régebben még bűvészkedtem! de már azt fél éve befejeztem és sok trükköt elfelejtettem :S:S szerintetek elkezdjek újra bűvészkedni? UI: általában kártyatrükköket csináltam

BuvEsz_Krisz

Valamiért nem tudok hozzászólást írni :S:S

nikike

jó trükk