Kártyából gyufa

Látvány: A bűvész felmutat egy kártyát. Eltakarja a kezével, és egy gyufásdoboz jelenik meg helyette.

Kellékek: Kártyalap, gyufásdoboz, gyufásdoboz külső része

Preparáció: Kivágod a külső résznek az egyik oldalát. Előveszed a rendes dobozt. Celluxal odaragasztod az egyik oldalához, úgy, hogy nyitható legyen, a másik oldalára pedig a kártyát ragasztod. A kártya szélességének akkorának kell lennie mint a doboz teteje.

Előadás: Fogod a kelléket és úgy tartod, hogy a lap legyen kint. Amikor eltakarod, akkor összehajtod a kártyát és rácsukod a külső részt. Kisebb kézügyességgel sikerülni fog.

houdini2007. jan.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Gammer

__
<-alja
<-kártyalap
__<-teteje
__
--<-ez jelöli a gyufásdobozt
--
__<- ida van ragasztva a külsö rész

Gammer

megpróbálom lerajzolni max a linkeléssel lesz gond: [img=http://image1.myvip.com/users/0029/00293528/4 187865/07924a457a2cb4d8b80f045426f8dcba41207149.jp g]

Gammer

jah hát ez nem jött össsze akkor itt próbálom megértetni

radics11

most semm értem pedig nagyon király trükk
, elakkatam a ragasztásnál:((

Gammer

A kelléknél ezz a részt (valószínüleg egy kis rész alul ki fog logni és az ugy van jól) a kártyára értem

Gammer

Tartsd a bal kezedben a kelléket ugy ahogy a videóban is láthatod. A jobb kezeddel közelíts a lap fele addig amig el nem takarod a lapot. Mozgasd a jobb kezed felfele ugy hogy az alsó kártyarészt ráhjtod a dobozra, utána mozgasd a jobb kezed lefel ugy hogy a felsö kártyarász(aminek a hátuljára a külsö révasz ragasztva) ráhajtod a gyufás dobozra. Máris ugy néz ki mint egy gyufásdoboz. Ki is tolhatod a sikot megmutathatod a hátlapját és kész a trükk.

Gammer

Nah magyarázó videó helyett megpróbálom elmagyarázni a kelléket.Tehát:kell egy kártya + egy gyufásdoboz és még egy gyufás doboz külső részének a felső lapja. Én nekem ugy van megcsinálva a kellék hogy a lapnak ebből a széléből le van egy kis rész vágva, pont akkora hogy akkor legyen a kártya széle mint a gyufásdoboz hosszába. Most akkor van egy gyufás doboznak a külsö része egy gyufásdoboz és egy kértya aminek a széle egy kicsit le van végva. A kártya hátsó lapjának a tettejére ragaszd rá a külsö részt. Ugy ragaszd a kártyát a gyufásdozhoz hogy a kártyára ragasztott külsö rész ütközzön a gyufásdobozzal(valószínüleg egy kis rész alul ki fog logni és az ugy van jól)

nah remélem érthető voltam következő hozzászólásban leírom a trükköt

gabor2

légsz valaki küldjön egy magyarázó videót a hekil@citromail -re :D

radics11

én sem:((

hippizoli93

nem értem