Pirosból Kéket avagy Kártyaszínváltoztatás

Ezt a trükköt én találtam ki szal nem tok videót adni.Lehet hogy saját kitalálás de nagyon jó!
Látszat:a bűvész kiterít egy paklit elővesz egy lapot,megmutatja,visszateszi,megkeveri a paklit,újra kiteríti majd kék játoldallal kiveszi ugyanazt a kártyát!
Kell:egy pakli piros hátoldalú pakli amiben legyen egy olyan kék lap is amilyek ugyanolyan mint egy másik lap a pakliban(legyen ez a szív király most)
Bemutatás:a lényeg hogy az első kék hátoldalú királyt a pakli aljára tesszük,a másikat meg a pakli legfelső lapjáról kb.:10 lapnyira hogy amikor kiteríted megtaláld!Végülis a csíny ennyi lenne.De vigyázz!Ne lássák a kék lapot amikor először kiteríted mer bukta lesz!Meg keverésközbe se lássák meg!Ezt nehezebb teljesíteni de gyakorlással mindent meglehet tenni!És főleg kezdőknek ajánlott!

Merlini942007. márc.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Kape970420

Régi jó mondás, rossz bűvésztrükkökre: ha jó bűvész vagy akkor ne mutasd be, vagy ne így! Ezt már én is megcsináltam de úgy, hogy azt a lapot huzatttam a nézővel (Classic Force, Slip Force). Úgy már tényleg jó trükk, de így ne haragudj nagyon gyenge...

Dezy

Jó trükk de ilyen van fennt a neten is és Kelle Botond csinálja ezt a trükköt

Daneesz2

És milyen néven van fent?

KAROBARO2

nem rossz,az öcsémnél bevált

CrissAngel

Andreiy

háát ami azt illeti télleg nem a legjobb de nem kell hozzá gyenge közönség sem. Nem a legjobb de nem is a legrosszab. Szreintem jó. majd megmutatom a 6éves kisszomszédnak annak majd tátva marad a szája és azt se tudja, hogy hova örüljön:):):))))))))

Tomi789

szerintem ez nem a legjobb

Dj-Petja

maffiafia

mi annak a neve?

maffiafia

ez már fönn van csak nem így...és video is van hozzá

alidante

nem rosz..