Ászból Dáma

Először is kell két dáma és két ász.úgy kell a pakli tetejére rakni, hogy a 2 dáma a két ász között van.magyarul ász dáma dáma ász.egybefogod mind a 4-et és a legfelső ászt leveszed és megmutatod, és az alany kezébe adod aztán a maradék 3 lapot megfordítod egybe és ugye alul az ász fog látszani.aztán az alanyod azt fogja hinni hogy megint ászt kap, de te a dámát adod oda, és az ászt elveszed. A legfelső lap alá becsúsztatod nem túl feltűnően és double lifttel megfordítod és ugye ott az ász van de te a dámát adod oda neki ismét, és azt fogja hinni hogy a kezében két ász van. De persze te tudod hogy 2 dáma, mondod neki hogy fordítsa meg a kezét,és el fog csodálkozni a két dáma láttán:):) bocsi a hosszú szövegért. de csak így tudom elmagyarázni. KÉRDEZZETEK HA VALAMI NEM ÉRTHETŐ!! Kösz, hogy elolvastad:)

JOCCO212007. dec.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Queenbala

Én egyből rájöttem a videót látván de nem egy kezdő effektes trükk mégis nagyon könnyű előadni.

kellebotond

jó a trükk. má értem accem

kiss744

király a trük de video van rola

baalix4

ez nagyon jó. de én a videó alapján tanultam meg.azt is megnéztem 3-4 szer és aztán sikerült.sok szerencsét mindenkinek hozzá!

Wene

Hello!
Az ilyen triple lift és hasonló akármiket hol tudnám megnézni mert kezdő vok és nem értem miről beszéltek:)

tigris05

elovastam és nem tudtam megérteni:D aztán megnéztem a videót . szerintem elég jó :D

royal

Jó trükk de én is kétlappal szoktam:P:D

fyktyvf

Ha esetleg nem tudja valaki olyan profin becsúsztatni az ászt a dáma alá (rossz pakli, kezdő az illető, kb. mint nálam), érdemes becsúsztatás helyett egy Erdnase Color Change-t (csak épp itt a dámát cseréled az ászra), tapasztalataim szerint valamivel könnyebb, és ha jó beszélőkéd van, bele is építheted.

Papa-Roach

B-REX!
Hogy is csinálod te ezt 2 kártyával?
Írd csak le:)
Légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiii:D:D:D:D:D:D:D

Papa-Roach

pedig a videó megmutat mindent, ha a leírás nem is nagyon mondja el a lényeget.
nézzétek meg a videót 2-3x és menni fog.
tükör előtt csináljátok, és arra figyeljetek, mikor az ászt kicseréled a dámára.(vagy arra mire használod) Ha az tökéletesen megy, és a triple lift, akkor nem fognak elkapni vele;)