Ászból Dáma

Először is kell két dáma és két ász.úgy kell a pakli tetejére rakni, hogy a 2 dáma a két ász között van.magyarul ász dáma dáma ász.egybefogod mind a 4-et és a legfelső ászt leveszed és megmutatod, és az alany kezébe adod aztán a maradék 3 lapot megfordítod egybe és ugye alul az ász fog látszani.aztán az alanyod azt fogja hinni hogy megint ászt kap, de te a dámát adod oda, és az ászt elveszed. A legfelső lap alá becsúsztatod nem túl feltűnően és double lifttel megfordítod és ugye ott az ász van de te a dámát adod oda neki ismét, és azt fogja hinni hogy a kezében két ász van. De persze te tudod hogy 2 dáma, mondod neki hogy fordítsa meg a kezét,és el fog csodálkozni a két dáma láttán:):) bocsi a hosszú szövegért. de csak így tudom elmagyarázni. KÉRDEZZETEK HA VALAMI NEM ÉRTHETŐ!! Kösz, hogy elolvastad:)

JOCCO212007. dec.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Papa-Roach

jááááj ez nagyon nagy trükk!!
én ezt máshonnan is ismerem, és már 2-3 hete ezzel idegesítem a haverokat

B-REX

érthető, bár erre a trkkre akkor jöttem rá, amikor barátom csinálta nekem... de ezt csak 2 kártyával csinálom, nem pedig 4-el:P

akhileusz

én ezt nem vágom:-(

Zsibimagic

Majdnem.

mark112

mindenhez kártya kell?

Törölt tag

Törölt hozzászólás

JOCCO21

http://www.youtube.com/watch?v=eZQ3BMukysg itt a videó csak a legvége egy picit másképp van mint ahogy én leírtam és bocs:)

Törölt tag

Törölt hozzászólás

houdini

Na ezt úgy nem értem ahogy van...

JOCCO21

kérdezzetek ha nem érthető