Coin Matrix

Látvány: a bűvész elött 4 érme van. A bal kezét ráteszi az egyik érmére a jobb kezét egy másikra. Mind2-t elkezdi dörszölni és a jobb kézböl átkerül a pénz a balba. Ezután a bal kezét réteszi egy mésik éremére a jobb kezét pedig a 2 érméhez. Megint elkezdni dörzsölni és már 3 érme van a kupacban, MAjd bal kezét viszi a az érmékhez és a jobb kezét a megmaradt 1-hez. És lám mind a 4 egy kupacban.
Kellék: 5 érme
Trükk: Az egész trükköt úgy kezdjük hogy a bal kezünk alatt már van egy érme. Amikor odahzuzzuk a mésik lrméhez ott kettő lesz a jobb kezönet megy nem emeljük fel hogy a kupachoz visszük az üresen maradt kezünkel pedig egy másik émt dörzsölünk így már 3 érme van a kupacban. Végül a jobb kezünket visszük a megmaradt érméhez a bal-t pedig a kupacba, igy a kupacban ott van mind a négy. Jobb kezünet nem szabad felemelni a végén mert akkor lebukik a trükk.

Gammer2007. aug.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

tomark

marcika98

nekem bejön, csak nem pontosan úgyahogy levan írva

Kape970420

Ez nem jó. kártyával jobb mert ott télleg 4 érme van

Durmi

Hát...ezzel csak az a baj van hogy ha felemeled a kezed akkor meglátják az 5. érmét és akkor már tudják is, hogy hogy csináltad :/ és előbb utobb fel kell emelni. Jah, és asztalon nem érdemes csinálni, mert hallani ahogy huzod át az érmét^^

Magic17

Tök jó:D csak először lebuktam mert halloták ahogy átvittem a pénzt:D de amugy 10 ből 9 x siker köszike:D

Atthosz

ez kártyával is jó, kártyával takarjuk el az érméket, és úgy vesszük fel

barna

tök jó

Törölt tag

Törölt hozzászólás